om oss

Emco Reklame AS
EMCO v/Erik Fjeld ble etablert i 1994. Siden den gang har vi levert selvklebende dekor, skilter, seil og klistremerker til kunder fra Arendal i sør til Alta i nord. Sommeren 2014 endret vi selskapsform og navn til Emco Reklame AS.

Siden oppstarten har vi forsøkt å holde oss oppdatert på maskiner og utstyr som er tilgjengelig på markedet. Maskinparken består pr. i dag av tre folieskjærere, en ny Latexprinter fra HP og en print/cutmaskin. I tillegg til laminatorer har vi også et større luftoperert lys/monteringsbord som forenkler jobben og sikrer kvaliteten ved laminering og montering av tekst / dekor på skilter m.m. Vi bruker kun folier fra leverandører som 3M, Avery, Orafol, Hexis og MacTac.

Produksjon og montering
Produksjonen foregår i egne lokaler i Rendalen, og vi monterer dekor ukentlig i Bærum, Hurum, Drammen, Koppang, Tynset eller Rørosområdet.

3M™ MCS™ Trained Applicator in CAR WRAP
Emco Reklame AS, Erik Fjeld, er 3M™ MCS™ montør. Det vil si; har utdanning, trening og sertifisering i henhold til 3M™ MCS™ Garantier for foliering av kjøretøy.
Treningen er gjennomført ved Sign Text Training Center, med 3M™ MCS™ Trainer Kjetil Mork. 
MCS står for Matched Component System, som innebærer at samtlige komponenter i en ferdig dekor er utviklet, testet og matchet for å sikkerhetsstille at dekoren lever opp til spesifikasjonene den er designet for. 

Fra 3M sine nettsider:

" 3M Vehicle Wraps er vinylfilmer overtrykt med den grafikken du velger, printet på storformat skrivere i det tilpassede designet du vil ha. Det kan også være rene fargefolier der kjøretøyet får annen farge enn originallakken. De folieres på bilen av godkjente montører, og skaper sømløse, iøynefallende grafiske design. 

Vårt nettverk av godkjente og sertifiserte kjøretøymontører vet hvordan de skal forberede og bruke våre produkter iht. til dine eksakte krav, siden de er opplært til å følge våre egne strenge standarder. De er sertifisert iht. fremgangsmåte, tekniske ferdigheter og kunnskap, slik at alle våre montører er opplært etter de høye standardene for 3M, og dette gjenspeiles i det endelige resultatet, en god installasjon som vil holde i hele produktets levetid.

Vi har spesielt utdannet og godkjent montører over hele landet slik at du alltid finner en pålitelig montør i nærheten som vet hvordan man arbeider med 3M-produkter. 3Ms sertifiserte montører vil alltid være oppdatert med den nyeste informasjonen om de nyeste 3M-produktene, og de får kontinuerlig opplæring, utvikling og teknisk støtte fra våre 3M-sentre.

Bruk av en 3M-sertifisert montør gir deg ro i sjelen, og du er dekket av en garanti i tilfelle noe går galt. I 3M støtter vi opp om våre produkter. Spør din 3M-sertifiserte montør for å få mer informasjon om garanti på dine 3M-produkter."


Video med eksempler på montering av 3M folie:

 


Emco Reklame AS kvalitetssystem KS / HMS / SJA
Vi har over tid bygget opp et kvalitetssystem som omfatter: Kvalitetssikring, HMS og ytre miljø. Kvalitetssystemet i Emco Reklame AS skal brukes for å sikre at firmaet drives i tråd med myndighetenes krav, firmaets mål og ambisjoner og kundens krav og behov.  Målsettingen er å sikre at bedriftens organisasjon, systemer og leveranser tilfredsstiller spesifiserte krav til effektivitet, kvalitet, arbeidsmiljø, økonomi og leveringsbetingelser. 

Styringssystemet skal sikre at alle oppdrag og leveranser er av tilfredsstillende kvalitet i samsvar med kundenes krav og utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Styringssystemet informerer bedriftens medarbeidere og samarbeidspartnere om plikter og ansvar i kvalitetssikringsarbeidet, fra innkjøp og lagring til overlevering og vedlikehold av det ferdige produktet. Ettersom vi ofte er ute på oppdrag hos kunde tilpasser vi oss kundens HMS system og utfører SJA (Sikker Jobb Analyse) på oppdraget som skal utføres. 

Det skal forefinnes Datablad på alle produktene vi bruker. Fokuset er hele tiden sikkerhet og kvalitet for både oss selv og kunde. 
Kvalitet har kjennetegnet produktene og tjenestene våre i over 20 år. Slik skal det fortsatt være. Vi stoler på at det er derfor vi har kunder som holder til i andre deler av landet, og at det er derfor kundene finner oss gjennom å ha fått anbefaling fra andre. 

     

Vår adresse

Emco Reklame AS
Engerdalsveien 57
2485 Rendalen

Tlf. 62 46 75 00
Åpningstider: Mandag - Onsdag: 09.00 - 16.00.  Torsdag og fredag er monteringsdager ute, og det kan hende du kommer til stengt dør. Ring på forhånd. 

http://www.emcoreklame.no
E-post: post(at)erik-fjeld.no